Bik (21.04 - 20.05)

Posao:
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč.

Ljubav:
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola.Iskoristite je prijaće Vam.

Zdravlje:
Moguća glavobolja krajem dana, zato se okružite ljudima koji Vam znače.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Zapadna astrologija

Nazad »

Kada je Mesec u sedmoj kući A Jupiter i Mars u istoj ravni Mir će vladati planetama A ljubav će voditi zvezde. Astrologija je nastala pre mnogo hiljada godina kao sistem predznaka.Stari narodi su znali, ili bolje reći mislili, da susret dve planete najavljuje opštu glad ili je možda neki drugi raspored, po njima bio predznak velikih poplava.

Zapadna astrologija

Nakon toga, ljudi su počeli da prave crteže čitavog nebeskog svoda za određeni dan i da na osnovu toga vrše predviđanja. Na taj način su predskazivali ishod neke bitke u ratu ili smrt nekog kralja.

Astrologija je tako postajala složen sistem proricanja koji je mogao da da odgovore na mnoga pitanja. Pravila kojima se astrolozi danas služe, u osnovi se vrlo malo razlikuju od onih koja su postavljena u Vavilonu, 2000 godina pre naše ere.Od tih dana, pa sve do ranog 18.veka, lekari, filozofi, matematičari, vračevi, vojnici, svi oni su se oslanjali na nebeske mape.

Sunčeva astrologija je danas vrlo popularna.Danas skoro da nema časopisa, radio ili televizijske emisije koji na svojim stranicama ili u svojim programima ne objavljuju horoskope.I malo ko danas ne baci pogled u ono što mu zvezde predviđaju za naredni period, čak i ako baš neveruje sto odsto u to.Ovde dole su neke osnovne karakteristike znakova i to sa naglaskom na ljubav. 

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Ovan

Ovan (21.03 - 20.04)

Idealan partner: Vaga Dobar brak sa: Vodolijom i Blizancima Erotska privlačnost sa: Lavom i Strelcem Opreznost sa: Rakom i Jarcem Erogene zone: Čelo i slepoočnice Ovnovi su entuzijasti u ljubavi, kada se zaljube, partner za njih predstavlja centar... Opširnije »

Bik (21.04 - 20.05)

Idealan partner: Škorpion Dobar brak sa: Ribom i Rakom Erotska privlačnost sa: Devicom i Jarcem Opreznost sa: Vodolijom i Lavom Erogene zone: Usta i vrat Bikovi su pravi zaljubljenici u ljubav, vole da osvajaju na svoj nenametljiv način.Kada se zaljube,... Opširnije »
Bik
Blizanci

Blizanci (21.05 - 21.06)

Idealan partner: Strelac Dobar brak sa: Ovnom i Lavom Erotska privlačnost sa: Vodolija i Vaga Opreznost sa: Devicom i Ribama Erogene zone: Ramena i pazuh Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i... Opširnije »

Rak (22.06 - 22.07)

Idealan partner: Jarac Dobar brak sa: Bikom i Devicom Erotska privlačnost sa: Škorpion i Ribom Opreznost sa: Ovnom i Vagom Erogene zone: Prednji deo torza, posebno grudi Rakovi su senzibilni, osetljivi, romantični, ne vole da pričaju o svojim... Opširnije »
Rak
Lav

Lav (23.07 - 23.08)

Idealan partner: Vodolija Dobar brak sa: Blizancima i Vagom Erotska privlačnost sa: Ovan i strelac Opreznost sa: Bikom i Škorpiom Erogene zone: Pleksus solaris i predeo oko pupka Lavovi su velikodušni, sa razumevanjem za ovozemaljske probleme, ne vole... Opširnije »

Devica (24.08 - 23.09)

Idealan partner: Riba Dobar brak sa: Rakom i Škorpijom Erotska privlačnost sa: Bikom i Jarcem Opreznost sa: Blizancima i Strelcem Erogene zone: Uši i vrat Device su praktične, jednostavne, ne gube vreme na beznačajne stvari.Udvaraju se tek... Opširnije »
Devica
Vaga

Vaga (24.09 - 23.10)

Idealan partner: Ovan Dobar brak sa: Strelcem i Lavom Erotska privlačnost sa: Blizanci i Vodolija Opreznost sa: Rakom i Jarcem Erogene zone: Kukovi i predeo oko njih Vage su rezervisane kada shvate da su se ulovile u sopstvenoj zamci. Vole da se druže, zabavljaju sa... Opširnije »

Škorpija (24.10 - 22.11)

Idealan partner: Bik Dobar brak sa: Devicom i Jarcem Erotska privlačnost sa: Rak i Ribe Opreznost sa: Lavom i Vodolijom Erogene zone: Leđa i donji deo stomaka Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tagaju za izazovom i rizikom kako bi njihov... Opširnije »
Škorpija
Strelac

Strelac (23.11 - 21.12)

Idealan partner: Blizanci Dobar brak sa: Vagom i Vodolijom Erotska privlačnost sa: Ovan i Lav Opreznost sa: Devicom i Ribama Erogene zone: Noge, butine i predeo ispod kolena Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung.Spontano pričaju o svojim... Opširnije »

Jarac (22.12 - 20.01)

Idealan partner: Rak Dobar brak sa: Škorpijom i Ribama Erotska privlačnost sa: Bik i Devica Opreznost sa: Ovnom i Vagom Erogene zone: Lopatica i predeo oko kičme Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto... Opširnije »
Jarac
Vodolija

Vodolija (21.01 - 18.02)

Idealan partner: Lav Dobar brak sa: Ovnom i Strelcem Erotska privlačnost sa: Blizanci i Vage Opreznost sa: Bikom i Škorpijom Erogene zone: Sva mesta na telu gde su spletovi krvnih sudova One su otvorene, spontane, komunikativne, traže avanturu, sanjaju o... Opširnije »

Ribe (19.02 - 20.03)

Idealan partner: Devica Dobar brak sa: Bikom i Jarcem Erotska privlačnost sa: Rak i Škorpija Opreznost sa: Blizancima i Strelcem Erogene zone: Stopala Žive u svom izmišljenom svetu i samo za ručak svrate u realnost.Tragaju za osobom sa kojom... Opširnije »
Ribe
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam