Blizanci (21.05 - 21.06)

Posao:
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseca na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima.

Ljubav:
Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.

Zdravlje:
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 821
 
 

Uporedni horoskop-Devica » Ribe

Nazad »
Ribe

Ovo je jedna veoma zanimljiva i pozitivna kombinacija koja se preporučuje uz velike simpatije. Znači, u astrološkim krugovima važi pravilo da ova kombinacija obećava uspešnu poslovnu saradnju, dobar prijateljski odnos ili harmoničnu ljubavnu vezu.
U tom smislu, nešto više obećava kombinacija između žene Ribe i muškarca Device, nego obrnuta kombinacija, između žene Device i muškarca Ribe, mada ta razlika može biti zanemariva.

Ukoliko Vam je stalo da Vaš odnos potraje što duže, oboje kod sebe morate negovati osobine kao što su uzajamno poverenje, razumevanje, usklađenost i, naročito, čuvanje materijalnih i duhovnih vrednosti. Problemi nastaju u onom trenutku kada Devica "izgubi kompas" i onda opterećuje partnera pretranim moralisanjem, kažnjavanjem i sitničarenjem. Devica je nemilosrdna u nametanju discipline svom partneru, kao i ograničavanjem njegovog prava na slobodu i izbor.

Ipak, ono što najviše pogađa jednu Ribu je saznanje da kod svog partnera otkriva nedostatak empatije i toplih emocija. Naravno, i Riba ima mana koje naročito dolaze do izražaja u trenutku kad postaje povodljiva, lakomislena, nepouzdana, neodgovorna i neiskrena. Posebno je zanimljivo da ova kombinacija deluje veoma delotvorno, jer oboje imate fantastičnu priliku da korigujete svoje osnovne mane. Ukoliko Vam je poznato pravilo da ljubav oplemenjuje, onda Vam još jedino ostaje da proširite svoje saznanje i duhovne vidike, ili da ulepšate svoj zajednički život.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo što jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a... Opširnije »

Devica

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija i zato je mnogi astrolozi preporučuju sa velikim simpatijama. Naravno, ova kombinacija se istovremeno svrstava i na top-listu najuspešnijih poslovnih odnosa, kao i onih najlepših prijateljskih, emotivnih ili ljubavnih veza. U svakom... Opširnije »
Devica
Blizanci

Blizanci

Ovo je jedna neskladna kombinacija i zbog toga se u astrološkim krugovima ne preporučuje, osim ako nije reč o nekom specifičnom ili retkom slučaju. Komentari koji najčešće prate ovu kombinaciju su različita negodovanja, a astrolozi poručuju... Opširnije »

Rak

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija koju u astrološkim krugovima mnogi preporučuju sa velikim simpatijama. Zatim, ovu kombinaciju mnogi svrstavaju na top-listu koju sačinjavaju najuspešniji poslovni odnosi i najlepše prijateljske ili emotivne veze. U tom smislu,... Opširnije »
Rak
Lav

Lav

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve različite prirode. Ali, na sreću, te Vaše razlike mogu da se prevaziđu na skoro bezbolan način, uz obostrano prilagođavanje. Za ovu kombinaciju prvenstveno se preporučuju prijateljski i... Opširnije »

Devica

Za Vašu kombinaciju važi pravilo da se sličnosti veoma privlače jer ste oboje po svom elementu zemljani, po principu ženski, po kvalitetu promenjivi, a po temperamentu -- melanholični znaci. U astrološkim krugovima važi pravilo da se Vaša kombinacija... Opširnije »
Devica
Vaga

Vaga

U ovoj kombinaciji najčešće i najviše dolazi do izražaja princip kontrasta. Kada se sretnu ova dva znaka već na prvi pogled jedno drugom deluju ili veoma simpatično, ili veoma antipatično. U astrološkom smislu, ponovo je reč o dve veoma... Opširnije »

Škorpija

Ovu kombinaciju u astrološkim krugovima označavaju kao jednu od kvalitetnih veza, bez obzira da li je reč o prijateljstvu, poslovnoj saradnji, ili ljubavnom odnosu. U tom smislu, kombinacija između žene Device i muškarca Škorpiona za nijansu obećava... Opširnije »
Škorpija
Strelac

Strelac

U astrološkim krugovima važi pravilo da je ova kombinacija loš izbor i zbog toga se ne preporučuje za ljubavni odnos ili poslovnu saradnju. Znači, ukoliko postoji mogućnost za vezu između ova dva znaka, onda je reč o čisto prijateljskim odnosima.... Opširnije »

Jarac

Možete biti sigurni da se u astrološkim krugovima ova kombinacija preporučuje kao jedna veoma skladna i uspešna veza. Znači, većina astrologa uz veliki aplauz ovu kombinaciju svrstava na top-listu najboljih i najkvalitetnijih veza. U tom smislu, potpuno je razumljivo... Opširnije »
Jarac
Vodolija

Vodolija

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve veoma različite i neskladne prirode. Znači, pravilo je da većina astrologa uz maksimalnu toleranciju ostavlja skromnu mogućnost za neki vid poslovne saradnje ili za prijateljski odnos, ali je ljubavna veza... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam