Jarac (22.12 - 20.01)

Posao:
Ako budete pozvani na neki zvanični skup bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.

Ljubav:
Biće dominantna želja za pažnjom suprotnog pola.

Zdravlje:
Povedite računa o ishrani.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Uporedni horoskop-Devica » Rak

Nazad »
Rak

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija koju u astrološkim krugovima mnogi preporučuju sa velikim simpatijama. Zatim, ovu kombinaciju mnogi svrstavaju na top-listu koju sačinjavaju najuspešniji poslovni odnosi i najlepše prijateljske ili emotivne veze. U tom smislu, nešto više obećava kombinacija žena Rak i muškarac Devica, mada može i obrnuta kombinacija, žena Devica i muškarac Rak, a da to ne predstavlja neku suštinsku razliku. Osobine koje ulepšavaju Vaš odnos su međusobno uvažavanje, velika pažnja i razumevanje, a naročito potreba za čuvanjem tradicionalnih vrednosti.
 

Naglašavamo da je ovo kombinacija u kojoj Rak ima ulogu velikog "emotivca", odnosno, Rak je taj koji podstiče emotivnu toplinu, nežnost, zahvalnost i senzibilitet. Sa druge strane, Devica ima ulogu da svojim praktičnim i racionalnim duhom stvara uslove koji su neophodni za zajednički život. Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i neki problemi koji otežavaju Vaš ljubavni odnos i oni nastaju onog trenutka kada osoba u znaku Raka "izgubi kompas" i na takav način podstiče psihološku ili emotivnu dramu; Rak svom partneru predstavlja oličenje nesigurnosti i "hiperemotivca".

Nasuprot tome, Devica ume da bude preterano uzdržana, preterano stroga i neumoljiva. Posebno naglašavamo da Rak kod svog partnera ne može da podnese emotivnu hladnoću, a Devica postaje neumorna u kažnjavanju partnera i nema milosti za njegove emotivne patnje.  Nije teško zaključiti da u ovakvim odnosima Rak postaje žrtva, a Devica postaje veoma nemilosrdna i sadista. Na kraju, možda je najvažnija činjenica da Vaš odnos obećava kontinuitet i da retko dolazi do prekida u Vaše poslovne, prijateljske ili ljubavne veze.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo što jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a... Opširnije »

Devica

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija i zato je mnogi astrolozi preporučuju sa velikim simpatijama. Naravno, ova kombinacija se istovremeno svrstava i na top-listu najuspešnijih poslovnih odnosa, kao i onih najlepših prijateljskih, emotivnih ili ljubavnih veza. U svakom... Opširnije »
Devica
Blizanci

Blizanci

Ovo je jedna neskladna kombinacija i zbog toga se u astrološkim krugovima ne preporučuje, osim ako nije reč o nekom specifičnom ili retkom slučaju. Komentari koji najčešće prate ovu kombinaciju su različita negodovanja, a astrolozi poručuju... Opširnije »

Lav

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve različite prirode. Ali, na sreću, te Vaše razlike mogu da se prevaziđu na skoro bezbolan način, uz obostrano prilagođavanje. Za ovu kombinaciju prvenstveno se preporučuju prijateljski i... Opširnije »
Lav
Devica

Devica

Za Vašu kombinaciju važi pravilo da se sličnosti veoma privlače jer ste oboje po svom elementu zemljani, po principu ženski, po kvalitetu promenjivi, a po temperamentu -- melanholični znaci. U astrološkim krugovima važi pravilo da se Vaša kombinacija... Opširnije »

Vaga

U ovoj kombinaciji najčešće i najviše dolazi do izražaja princip kontrasta. Kada se sretnu ova dva znaka već na prvi pogled jedno drugom deluju ili veoma simpatično, ili veoma antipatično. U astrološkom smislu, ponovo je reč o dve veoma... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Ovu kombinaciju u astrološkim krugovima označavaju kao jednu od kvalitetnih veza, bez obzira da li je reč o prijateljstvu, poslovnoj saradnji, ili ljubavnom odnosu. U tom smislu, kombinacija između žene Device i muškarca Škorpiona za nijansu obećava... Opširnije »

Strelac

U astrološkim krugovima važi pravilo da je ova kombinacija loš izbor i zbog toga se ne preporučuje za ljubavni odnos ili poslovnu saradnju. Znači, ukoliko postoji mogućnost za vezu između ova dva znaka, onda je reč o čisto prijateljskim odnosima.... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Možete biti sigurni da se u astrološkim krugovima ova kombinacija preporučuje kao jedna veoma skladna i uspešna veza. Znači, većina astrologa uz veliki aplauz ovu kombinaciju svrstava na top-listu najboljih i najkvalitetnijih veza. U tom smislu, potpuno je razumljivo... Opširnije »

Vodolija

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve veoma različite i neskladne prirode. Znači, pravilo je da većina astrologa uz maksimalnu toleranciju ostavlja skromnu mogućnost za neki vid poslovne saradnje ili za prijateljski odnos, ali je ljubavna veza... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna veoma zanimljiva i pozitivna kombinacija koja se preporučuje uz velike simpatije. Znači, u astrološkim krugovima važi pravilo da ova kombinacija obećava uspešnu poslovnu saradnju, dobar prijateljski odnos ili harmoničnu ljubavnu vezu. U tom... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam