Strelac (23.11 - 21.12)

Posao:
Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donse na duži rok veliku satisfkaciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas.

Ljubav:
Mogući poziv od osobe rođene u znaku škorpije.

Zdravlje:
Vodite računa o grlu.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Uporedni horoskop-Devica » Jarac

Nazad »
Jarac

Možete biti sigurni da se u astrološkim krugovima ova kombinacija preporučuje kao jedna veoma skladna i uspešna veza. Znači, većina astrologa uz veliki aplauz ovu kombinaciju svrstava na top-listu najboljih i najkvalitetnijih veza. U tom smislu, potpuno je razumljivo zbog čega Vam se preporučuju najrazličitiji odnosi, bez obzira da li je reč o poslovnoj saradnji ili emotivnoj vezi.

Možda za nijansu više obećava kombinacija između žene Device i muškarca Jarca nego obrnuta kombinacija -- žena Jarac i muškarac Devica, mada ta razlika može biti zanemariva. Ovde je reč o dve veoma slične prirode; oboje su po svom elementu zemljani, po principu ženski, a po temperamentu -- melanholični znaci.
Osobine koje ulepšavaju Vaš odnos su međusobno poverenje, razumevanje, sigurnost i potreba za čuvanjem duhovnih i naročito materijalnih, finansijskih odnosno imovinskih vrednosti. Važno je da Devica u svom partneru pronalazi izuzetno dobrog zaštitnika i siguran oslonac.

Pri tome ne treba zaboraviti ni to da Jarac poseduje pamet i sposobnost da organizuje zajednički život. Zatim, Devica ima fantastičnu sposobnost da kroz različite sitnice, finese ili ugađanja, taj njihov zajednički život učini dovoljno zanimljivim, lepim i komfornim.  Ukoliko Vam je stalo da Vam odnos potraje što duže, Devica obavezno mora da koriguje svoju sitničavost, nepoverenje, intelektualnu nadobudnost i kritizersku narav, a Jarac mora da koriguje svoj spartanski duh i, naročito, svoju despotsku narav i emotivnu zatočenost i krutost. Ipak, ono što ohrabruje u Vašem odnosu je činjenica da se veza ova dva znaka retko prekida, bez obzira da li se radi o poslovnoj, prijateljskoj ili emotivnoj vezi.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo što jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a... Opširnije »

Devica

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija i zato je mnogi astrolozi preporučuju sa velikim simpatijama. Naravno, ova kombinacija se istovremeno svrstava i na top-listu najuspešnijih poslovnih odnosa, kao i onih najlepših prijateljskih, emotivnih ili ljubavnih veza. U svakom... Opširnije »
Devica
Blizanci

Blizanci

Ovo je jedna neskladna kombinacija i zbog toga se u astrološkim krugovima ne preporučuje, osim ako nije reč o nekom specifičnom ili retkom slučaju. Komentari koji najčešće prate ovu kombinaciju su različita negodovanja, a astrolozi poručuju... Opširnije »

Rak

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija koju u astrološkim krugovima mnogi preporučuju sa velikim simpatijama. Zatim, ovu kombinaciju mnogi svrstavaju na top-listu koju sačinjavaju najuspešniji poslovni odnosi i najlepše prijateljske ili emotivne veze. U tom smislu,... Opširnije »
Rak
Lav

Lav

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve različite prirode. Ali, na sreću, te Vaše razlike mogu da se prevaziđu na skoro bezbolan način, uz obostrano prilagođavanje. Za ovu kombinaciju prvenstveno se preporučuju prijateljski i... Opširnije »

Devica

Za Vašu kombinaciju važi pravilo da se sličnosti veoma privlače jer ste oboje po svom elementu zemljani, po principu ženski, po kvalitetu promenjivi, a po temperamentu -- melanholični znaci. U astrološkim krugovima važi pravilo da se Vaša kombinacija... Opširnije »
Devica
Vaga

Vaga

U ovoj kombinaciji najčešće i najviše dolazi do izražaja princip kontrasta. Kada se sretnu ova dva znaka već na prvi pogled jedno drugom deluju ili veoma simpatično, ili veoma antipatično. U astrološkom smislu, ponovo je reč o dve veoma... Opširnije »

Škorpija

Ovu kombinaciju u astrološkim krugovima označavaju kao jednu od kvalitetnih veza, bez obzira da li je reč o prijateljstvu, poslovnoj saradnji, ili ljubavnom odnosu. U tom smislu, kombinacija između žene Device i muškarca Škorpiona za nijansu obećava... Opširnije »
Škorpija
Strelac

Strelac

U astrološkim krugovima važi pravilo da je ova kombinacija loš izbor i zbog toga se ne preporučuje za ljubavni odnos ili poslovnu saradnju. Znači, ukoliko postoji mogućnost za vezu između ova dva znaka, onda je reč o čisto prijateljskim odnosima.... Opširnije »

Vodolija

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve veoma različite i neskladne prirode. Znači, pravilo je da većina astrologa uz maksimalnu toleranciju ostavlja skromnu mogućnost za neki vid poslovne saradnje ili za prijateljski odnos, ali je ljubavna veza... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna veoma zanimljiva i pozitivna kombinacija koja se preporučuje uz velike simpatije. Znači, u astrološkim krugovima važi pravilo da ova kombinacija obećava uspešnu poslovnu saradnju, dobar prijateljski odnos ili harmoničnu ljubavnu vezu. U tom... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam