Ribe (19.02 - 20.03)

Posao:
Dobro se snalazite ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.

Ljubav:
Romantične Ribice slobodne trenutke provode u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.

Zdravlje:
Smanjite stres.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 822
 
 

Uporedni horoskop-Devica » Devica

Nazad »
Devica

Za Vašu kombinaciju važi pravilo da se sličnosti veoma privlače jer ste oboje po svom elementu zemljani, po principu ženski, po kvalitetu promenjivi, a po temperamentu -- melanholični znaci. U astrološkim krugovima važi pravilo da se Vaša kombinacija prvenstveno preporučuje za prijateljski i poslovni odnos, a tek na kraju postoji šansa za emotivni odnos ili ljubavnu vezu.
 

Naravno, ukoliko vam je stalo da Vaš odnos bude pozitivan i dugotrajan, morate oboje negovati osobine kao što su pravičnost, dobronamernost, saosećajnost, emotivnost i plemenitost.  Ne treba zaboraviti da Vi posedujete osobine koje naročito otežavaju ljubavni odnos i koje predstavljaju potencijalnu opasnost za prekid Vaše ljubavne veze ili za probleme koji Vam se nameću u zajedničkom životu.

Posebno treba obratiti pažnju na osobine koje u kontekstu ljubavne priče postaju izuzetno negativne, a to su: sitničavost, uskogrudost, nedostatak empatije, zatim, kritizerska narav i naročito sumnjičavost prema voljenoj osobi.
Ustvari, ne treba zaboraviti da Vaš ljubavni odnos neprekidno prate potencijalni problemi kao što su monotonija, nezanimljivost ili međusobno udaljavanje.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo što jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a... Opširnije »

Devica

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija i zato je mnogi astrolozi preporučuju sa velikim simpatijama. Naravno, ova kombinacija se istovremeno svrstava i na top-listu najuspešnijih poslovnih odnosa, kao i onih najlepših prijateljskih, emotivnih ili ljubavnih veza. U svakom... Opširnije »
Devica
Blizanci

Blizanci

Ovo je jedna neskladna kombinacija i zbog toga se u astrološkim krugovima ne preporučuje, osim ako nije reč o nekom specifičnom ili retkom slučaju. Komentari koji najčešće prate ovu kombinaciju su različita negodovanja, a astrolozi poručuju... Opširnije »

Rak

Ovo je jedna veoma skladna kombinacija koju u astrološkim krugovima mnogi preporučuju sa velikim simpatijama. Zatim, ovu kombinaciju mnogi svrstavaju na top-listu koju sačinjavaju najuspešniji poslovni odnosi i najlepše prijateljske ili emotivne veze. U tom smislu,... Opširnije »
Rak
Lav

Lav

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve različite prirode. Ali, na sreću, te Vaše razlike mogu da se prevaziđu na skoro bezbolan način, uz obostrano prilagođavanje. Za ovu kombinaciju prvenstveno se preporučuju prijateljski i... Opširnije »

Vaga

U ovoj kombinaciji najčešće i najviše dolazi do izražaja princip kontrasta. Kada se sretnu ova dva znaka već na prvi pogled jedno drugom deluju ili veoma simpatično, ili veoma antipatično. U astrološkom smislu, ponovo je reč o dve veoma... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Ovu kombinaciju u astrološkim krugovima označavaju kao jednu od kvalitetnih veza, bez obzira da li je reč o prijateljstvu, poslovnoj saradnji, ili ljubavnom odnosu. U tom smislu, kombinacija između žene Device i muškarca Škorpiona za nijansu obećava... Opširnije »

Strelac

U astrološkim krugovima važi pravilo da je ova kombinacija loš izbor i zbog toga se ne preporučuje za ljubavni odnos ili poslovnu saradnju. Znači, ukoliko postoji mogućnost za vezu između ova dva znaka, onda je reč o čisto prijateljskim odnosima.... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Možete biti sigurni da se u astrološkim krugovima ova kombinacija preporučuje kao jedna veoma skladna i uspešna veza. Znači, većina astrologa uz veliki aplauz ovu kombinaciju svrstava na top-listu najboljih i najkvalitetnijih veza. U tom smislu, potpuno je razumljivo... Opširnije »

Vodolija

Ovo je kombinacija koja već na prvi pogled ostavlja utisak o dve veoma različite i neskladne prirode. Znači, pravilo je da većina astrologa uz maksimalnu toleranciju ostavlja skromnu mogućnost za neki vid poslovne saradnje ili za prijateljski odnos, ali je ljubavna veza... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna veoma zanimljiva i pozitivna kombinacija koja se preporučuje uz velike simpatije. Znači, u astrološkim krugovima važi pravilo da ova kombinacija obećava uspešnu poslovnu saradnju, dobar prijateljski odnos ili harmoničnu ljubavnu vezu. U tom... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam