Jarac (22.12 - 20.01)

Posao:
Ako budete pozvani na neki zvanični skup bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.

Ljubav:
Biće dominantna želja za pažnjom suprotnog pola.

Zdravlje:
Povedite računa o ishrani.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 822
 
 

Uporedni horoskop - Ovan » Ovan

Nazad »
Ovan Kada se sretnu dva Ovna, to predstavlja veliku eksploziju. Reč je o žestokom sukobu ili "velikom prasku". Sve će vam biti jasnije kada se uzme u obzir da su to dva, po svom kvalitetu kardinalna, po elementu vatrena, a po temperamentu -- kolerična znaka.Ono što je karakteristično za odnose među Ovnovima je svakako intenzitet i snaga međusobnog privlačenja. Znači, već na prvi pogled, oni se uzajamno privlače velikom žestinom i iskreno se raduju svim zajedničkim susretima. Uostalom, za njih važi pravilo "sličan se sličnom raduje", a strasti se uzajamno razbuktavaju. Treba naglasiti da im odgovara specifican način zabave ili izazovi koji njihov odnos dovode u fazu kulminacije.

Ukoliko između dva Ovna postoji ljubavna veza možete biti sigurni da ste oboje privučeni velikim strastima i da se sve oko vas dešava itekako brzo, munjevito -- "u jednom dahu". Ovakve veze proizilaze iz neobičnog kontakta i samim tim imaju specifičan tok i obično se završavaju na neki neobičan nacin. Definitivno, ljubavna veza među Ovnovima ne predstavlja tipičan obrazac, vec tu vezu krasi neobičan kontakt, veselo poznanstvo i ljubavni vihor.Ipak, podsećamo da su to čari koje postoje samo u početku ljubavne veze, ili pod uslovom da se viđaju u velikim vremenskim razmacima. Sa druge strane, oni osnovni problemi koje dva Ovna ne mogu da prevaziđu u svom ljubavnom odnosu ili strastvenoj avanturi su potreba za dominacijom, veliki izlivi ljubomore i rivalstvo.

Znači, zaključak koji se nameće je da uzajamno dokazivanje lagano prelazi u beskrupuloznu borbu. U tom smislu, najgora varijanta je to što se dva Ovna bez pardona i lako prebacuju sa mentalnih i emotivnih okršaja na fizički obračun. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan uziva u društvu drugog Ovna i da se neizmerno raduje svakom novom susretu. Uostalom, to su susreti koji im podižu nivo adrenalina i deluju veoma očaravajuće. Na kraju, treba podvući činjenicu da dva Ovna teško istrajavaju u ljubavnoj vezi i da njihova ljubavna veza predstavlja vatromet koji ne traje dugo i zbog toga je veoma preporucljivo da praktikuju iznenadne, povremene ili "blic" susrete.
Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Bik

Bik

Kada se sretnu ova dva znaka, Ovan je taj koji preuzima inicijativu i to je osnovno pravilo koje treba da važi dok traje Vaša ljubavna priča. U svakom slučaju, kombinacija Ovan muškarac i žena Bik obećava mnogo više nego obrnuta kombinacija. Odnosno,... Opširnije »

Blizanci

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija, a posebno je preporučljiva u varijanti Ovan muškarac i žena Blizanci. Naravno, može i obrnuta kombinacija, ali tada je reč o jednoj izuzetno lepršavoj i kratkotrajnoj ljubavnoj vezi.Ono što krasi Vaš ljubavni odnos... Opširnije »
Blizanci
Rak

Rak

Već prilikom prvog susreta biće Vam teško da shvatite po čemu ste slični, jer tako je mnogo osobina po kojima se razlikujete i razilazite. Zato, nije nikakvo čudo sto se u kombinaciji ova dva znaka sve završava već pri prvom susretu, ili na prvom... Opširnije »

Lav

U astrološkom opisu, ovo je sudar dva jaka znaka, odnosno zajednički imenitelji su im težnja ka dominaciji, pojačana sujeta, potreba za inicijativom i samoveličanjem. Znači, poenta je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po temperamentu kolerični, a po... Opširnije »
Lav
Devica

Devica

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo sto jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a Devica... Opširnije »

Vaga

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astrološkim krugovima preporučuje svim srcem. Znači, kada se sretnu temperamentni Ovan i lepršava Vaga, treba očekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.Naravno,... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Svakako da vaša kombinacija predstavlja sudar dve jake prirode i zbog toga vaša veza trpi velike oscilacije ili ekstremne pozicije. Odnosno, poenta je u tome da vas povezuju dve zajedničke planete. Mars je planeta koja simbolizuje ogromnu energiju, snagu, žestinu, fizičku... Opširnije »

Strelac

Vaša kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode koje u svojoj osnovi imaju dosta slicnosti i zajednicke afinitete ili interesovanja. Odnosno, sustina je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po principu muški, a po temperamentu -- kolerični znaci. U... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Na žalost, ovo je kombinacija koja se preporučuje sa onim velikim "NE". Istovremeno, važi pravilo da se u astrološkim krugovima Vaša kombinacija svrstava na negativnu listu. Tu listu sačinjavaju one neskladne ili negativne veze. U svakom slučaju, treba... Opširnije »

Vodolija

U svakom slučaju, ovo je jedna veoma interesantna, neobična i pozitivna kombinacija. Upravo iz tih razloga Vasa kombinacija se u astrološkim krugovima preporučuje sa velikim simpatijama. Istovremeno se ova kombinacija svrstava na top listu onih najuspešnijih... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna neobična kombinacija koja već na prvi pogled daje utisak o dve veoma različite prirode koje ne obećavaju zajednički poslovni, prijateljski ili emotivni odnos. Međutim, upravo ovde važi pravilo da je prvi utisak varljiva kategorija i da stvara veliku... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam