Jarac (22.12 - 20.01)

Posao:
Ako budete pozvani na neki zvanični skup bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.

Ljubav:
Biće dominantna želja za pažnjom suprotnog pola.

Zdravlje:
Povedite računa o ishrani.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 821
 
 

Uporedni horoskop - Ovan » Lav

Nazad »
Lav

U astrološkom opisu, ovo je sudar dva jaka znaka, odnosno zajednički imenitelji su im težnja ka dominaciji, pojačana sujeta, potreba za inicijativom i samoveličanjem. Znači, poenta je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po temperamentu kolerični, a po principu, muški znakovi.Naravno, da bi Vaš ljubavni odnos potrajao, morate izgraditi visoki stepen samokontrole, posebno onda kada dođe do sukoba jakih strasti ili do sukoba velikih želja i neusklađenih interesa.

Situacije u kojima Ovan najčešće zagorčava raspoloženje jednom Lavu su nedostatak stila ili pomanjkanje ukusa i nedostatak odgovarajućih manira. Odnosno, Lav teži prefinjenom ponašanju, a Ovan deluje suviše aljkavo, trapavo ili sirovo.Nasuprot tome, situacija kojom Lav svojim ponašanjem opterećuje Ovna je sklonost ka teatralnom ponašanju, pozerstvo i nepodnošljiva egocentričnost. Međutim, ono sto ulepšava Vaš ljubavni odnos su naglašene strasti, zatim afinitet prema dinamičnom načinu života i ogromna snaga ili podrška koju otkrivate jedno u drugom, ali isključivo pod uslovom da se oboje nalazite na istoj strani, ili u zajedničkoj ljubavnoj priči.

Zatim, istina je da je Ovan taj koji se više i češće ljuti, ali isto tako Ovan češće i više prašta, a Lav dokle god voli nastoji da oplemeni i da kultiviše svog partnera, čak i onda kada to izgleda skoro nemoguće ili kada svi drugi izgube nadu u pozitivnu transformaciju. U svakom slučaju, osnovni princip koji oboje treba da usvojite je princip tolerancije i pokoravanja drugoj strani.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

Kada se sretnu dva Ovna, to predstavlja veliku eksploziju. Reč je o žestokom sukobu ili "velikom prasku". Sve će vam biti jasnije kada se uzme u obzir da su to dva, po svom kvalitetu kardinalna, po elementu vatrena, a po temperamentu -- kolerična znaka.Ono što je... Opširnije »

Bik

Kada se sretnu ova dva znaka, Ovan je taj koji preuzima inicijativu i to je osnovno pravilo koje treba da važi dok traje Vaša ljubavna priča. U svakom slučaju, kombinacija Ovan muškarac i žena Bik obećava mnogo više nego obrnuta kombinacija. Odnosno,... Opširnije »
Bik
Blizanci

Blizanci

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija, a posebno je preporučljiva u varijanti Ovan muškarac i žena Blizanci. Naravno, može i obrnuta kombinacija, ali tada je reč o jednoj izuzetno lepršavoj i kratkotrajnoj ljubavnoj vezi.Ono što krasi Vaš ljubavni odnos... Opširnije »

Rak

Već prilikom prvog susreta biće Vam teško da shvatite po čemu ste slični, jer tako je mnogo osobina po kojima se razlikujete i razilazite. Zato, nije nikakvo čudo sto se u kombinaciji ova dva znaka sve završava već pri prvom susretu, ili na prvom... Opširnije »
Rak
Devica

Devica

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo sto jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a Devica... Opširnije »

Vaga

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astrološkim krugovima preporučuje svim srcem. Znači, kada se sretnu temperamentni Ovan i lepršava Vaga, treba očekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.Naravno,... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Svakako da vaša kombinacija predstavlja sudar dve jake prirode i zbog toga vaša veza trpi velike oscilacije ili ekstremne pozicije. Odnosno, poenta je u tome da vas povezuju dve zajedničke planete. Mars je planeta koja simbolizuje ogromnu energiju, snagu, žestinu, fizičku... Opširnije »

Strelac

Vaša kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode koje u svojoj osnovi imaju dosta slicnosti i zajednicke afinitete ili interesovanja. Odnosno, sustina je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po principu muški, a po temperamentu -- kolerični znaci. U... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Na žalost, ovo je kombinacija koja se preporučuje sa onim velikim "NE". Istovremeno, važi pravilo da se u astrološkim krugovima Vaša kombinacija svrstava na negativnu listu. Tu listu sačinjavaju one neskladne ili negativne veze. U svakom slučaju, treba... Opširnije »

Vodolija

U svakom slučaju, ovo je jedna veoma interesantna, neobična i pozitivna kombinacija. Upravo iz tih razloga Vasa kombinacija se u astrološkim krugovima preporučuje sa velikim simpatijama. Istovremeno se ova kombinacija svrstava na top listu onih najuspešnijih... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna neobična kombinacija koja već na prvi pogled daje utisak o dve veoma različite prirode koje ne obećavaju zajednički poslovni, prijateljski ili emotivni odnos. Međutim, upravo ovde važi pravilo da je prvi utisak varljiva kategorija i da stvara veliku... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam