Blizanci (21.05 - 21.06)

Posao:
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseca na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima.

Ljubav:
Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.

Zdravlje:
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Uporedni horoskop - Ovan » Devica

Nazad »
Devica

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo sto jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a Devica je veliki majstor taktiziranja i upravo zbog svojih mentalnih sposobnosti lako uspeva da zbuni i nadmudri, ili da zavara jednog Ovna. Kombinacija ova dva znaka se obično predlaže za druženje ili poslovnu saradnju i to samo pod uslovom da postoje određene modifikacije u smislu uzajamne tolerancije.

Na žalost, ljubavni odnos je nesto ređi i onda kada postoji, češće se dešava između muškarca Ovna i žene Device. Obrnuta kombinacija je zaista izuzetno retka i ona se ne preporučuje.Naravno, ukoliko postoji ljubavna romansa između žene Device i muškarca Ovna, Devica je ta koja u svom partneru pronalazi zaštitničku ulogu i naročito uživa u saznanju da postoje neke nove i veoma uzbudljive zabave. Odnosno, postoje zabave o kojima ona nije ni sanjala, a Ovan je taj koji otkriva da život ima i onu lepšu stranu koja podrazumeva zajedničku radost, prijatna iznenađenja i emotivni zanos.Nasuprot tome, Ovan u svom partneru pronalazi vernost i dobija ogromnu psihološku podršku.

Uostalom, ta podrška i emotivno potkrepljenje mu pomažu da pravilno artikuliše, odnosno izrazi svoju stvaralačku energiju.Problemi koji muče Devicu su impulsivnost, neverstvo i neozbiljnost jednog Ovna. Svakako da postoje i problemi koje Ovan ne može da podnese kod svog partnera, a to su sitničavost, preterana urednost, hipohondričnost, tvrdičluk i suviše strogi ili ozbiljni stavovi. Na kraju, sami sebi odgovorite na pitanje: da li zaista postoji odgovarajući način da se pomire i premoste Vaše velike razlike?

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

Kada se sretnu dva Ovna, to predstavlja veliku eksploziju. Reč je o žestokom sukobu ili "velikom prasku". Sve će vam biti jasnije kada se uzme u obzir da su to dva, po svom kvalitetu kardinalna, po elementu vatrena, a po temperamentu -- kolerična znaka.Ono što je... Opširnije »

Bik

Kada se sretnu ova dva znaka, Ovan je taj koji preuzima inicijativu i to je osnovno pravilo koje treba da važi dok traje Vaša ljubavna priča. U svakom slučaju, kombinacija Ovan muškarac i žena Bik obećava mnogo više nego obrnuta kombinacija. Odnosno,... Opširnije »
Bik
Blizanci

Blizanci

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija, a posebno je preporučljiva u varijanti Ovan muškarac i žena Blizanci. Naravno, može i obrnuta kombinacija, ali tada je reč o jednoj izuzetno lepršavoj i kratkotrajnoj ljubavnoj vezi.Ono što krasi Vaš ljubavni odnos... Opširnije »

Rak

Već prilikom prvog susreta biće Vam teško da shvatite po čemu ste slični, jer tako je mnogo osobina po kojima se razlikujete i razilazite. Zato, nije nikakvo čudo sto se u kombinaciji ova dva znaka sve završava već pri prvom susretu, ili na prvom... Opširnije »
Rak
Lav

Lav

U astrološkom opisu, ovo je sudar dva jaka znaka, odnosno zajednički imenitelji su im težnja ka dominaciji, pojačana sujeta, potreba za inicijativom i samoveličanjem. Znači, poenta je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po temperamentu kolerični, a po... Opširnije »

Vaga

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astrološkim krugovima preporučuje svim srcem. Znači, kada se sretnu temperamentni Ovan i lepršava Vaga, treba očekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.Naravno,... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Svakako da vaša kombinacija predstavlja sudar dve jake prirode i zbog toga vaša veza trpi velike oscilacije ili ekstremne pozicije. Odnosno, poenta je u tome da vas povezuju dve zajedničke planete. Mars je planeta koja simbolizuje ogromnu energiju, snagu, žestinu, fizičku... Opširnije »

Strelac

Vaša kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode koje u svojoj osnovi imaju dosta slicnosti i zajednicke afinitete ili interesovanja. Odnosno, sustina je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po principu muški, a po temperamentu -- kolerični znaci. U... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Na žalost, ovo je kombinacija koja se preporučuje sa onim velikim "NE". Istovremeno, važi pravilo da se u astrološkim krugovima Vaša kombinacija svrstava na negativnu listu. Tu listu sačinjavaju one neskladne ili negativne veze. U svakom slučaju, treba... Opširnije »

Vodolija

U svakom slučaju, ovo je jedna veoma interesantna, neobična i pozitivna kombinacija. Upravo iz tih razloga Vasa kombinacija se u astrološkim krugovima preporučuje sa velikim simpatijama. Istovremeno se ova kombinacija svrstava na top listu onih najuspešnijih... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna neobična kombinacija koja već na prvi pogled daje utisak o dve veoma različite prirode koje ne obećavaju zajednički poslovni, prijateljski ili emotivni odnos. Međutim, upravo ovde važi pravilo da je prvi utisak varljiva kategorija i da stvara veliku... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam