Bik (21.04 - 20.05)

Posao:
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč.

Ljubav:
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola.Iskoristite je prijaće Vam.

Zdravlje:
Moguća glavobolja krajem dana, zato se okružite ljudima koji Vam znače.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 808
 
 

Uporedni horoskop - Ovan » Blizanci

Nazad »
Blizanci

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija, a posebno je preporučljiva u varijanti Ovan muškarac i žena Blizanci. Naravno, može i obrnuta kombinacija, ali tada je reč o jednoj izuzetno lepršavoj i kratkotrajnoj ljubavnoj vezi.Ono što krasi Vaš ljubavni odnos je uzajamna potreba da zajednički život učinite prijatnim, zatim da uvek iznova uživate u nekim nesvakidašnjim i veselim iznenađenjima. Vas iznenađenja asociraju na radost, neobičan poklon i prijatnu zabavu. Važno je napomenuti da muški princip Ovna sa jedne strane podstiče strasti, a u ženi Blizancima pronalazi skoro neiscrpnu inspiraciju za potpuno ostvarenje ili dokazivanje hrabrosti.
 

Žena Blizanac inspiriše muškarca Ovna na beskrajnu duhovitost i zabavljački karakter, na ulogu u kojoj do izražaja dolazi njegov šarm i njegova osvajačka crta. Sa druge strane, žena Blizanci, iako voli da se prikazuje kao savremena i nezavisna, u svom partneru pronalazi upravo onaj oslonac koji joj nedostaje da bi u potpunosti izrazila svoje životne ambicije.Problemi koji mogu da opterećuju Vaš ljubavni odnos nastupaju u trenutku kada Ovan naprasno postaje ljubomoran, agresivan i osvetnički raspoložen. Žena Blizanci ume da se ogreši na takav način što lako zaboravlja na određena pravila i onda preteruje u nekim intrigantnim situacijama koje podsećaju na ljubavnu avanturu ili flert.

Pri tome, ona ume da kaže i ono sto ne misli ili da svojim izjavama i nekontrolisanim ponašanjem u potpunosti pomrači svest jednog Ovna.Naravno, nije teško zamisliti epilog koji proizilazi iz takvog ljubavnog okršaja. Svakako, poenta je u tome da je Ovan impulsivan, naprasit i beskrupulozan, a Blizanci su neobuzdani, lepršavi i slobodoumni. Ukoliko između Vas dvoje postoji ljubavna veza, nemojte zaboraviti da isto tako postoji odgovarajuća lekcija koju neprekidno treba ponavljati, a ona glasi: "Uvek i u svemu postoji određena granica, a naročito u zabavi". Pitanje glasi: da li su ljubavne igre, igre bez granica?

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

Kada se sretnu dva Ovna, to predstavlja veliku eksploziju. Reč je o žestokom sukobu ili "velikom prasku". Sve će vam biti jasnije kada se uzme u obzir da su to dva, po svom kvalitetu kardinalna, po elementu vatrena, a po temperamentu -- kolerična znaka.Ono što je... Opširnije »

Bik

Kada se sretnu ova dva znaka, Ovan je taj koji preuzima inicijativu i to je osnovno pravilo koje treba da važi dok traje Vaša ljubavna priča. U svakom slučaju, kombinacija Ovan muškarac i žena Bik obećava mnogo više nego obrnuta kombinacija. Odnosno,... Opširnije »
Bik
Rak

Rak

Već prilikom prvog susreta biće Vam teško da shvatite po čemu ste slični, jer tako je mnogo osobina po kojima se razlikujete i razilazite. Zato, nije nikakvo čudo sto se u kombinaciji ova dva znaka sve završava već pri prvom susretu, ili na prvom... Opširnije »

Lav

U astrološkom opisu, ovo je sudar dva jaka znaka, odnosno zajednički imenitelji su im težnja ka dominaciji, pojačana sujeta, potreba za inicijativom i samoveličanjem. Znači, poenta je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po temperamentu kolerični, a po... Opširnije »
Lav
Devica

Devica

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo sto jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a Devica... Opširnije »

Vaga

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astrološkim krugovima preporučuje svim srcem. Znači, kada se sretnu temperamentni Ovan i lepršava Vaga, treba očekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.Naravno,... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Svakako da vaša kombinacija predstavlja sudar dve jake prirode i zbog toga vaša veza trpi velike oscilacije ili ekstremne pozicije. Odnosno, poenta je u tome da vas povezuju dve zajedničke planete. Mars je planeta koja simbolizuje ogromnu energiju, snagu, žestinu, fizičku... Opširnije »

Strelac

Vaša kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode koje u svojoj osnovi imaju dosta slicnosti i zajednicke afinitete ili interesovanja. Odnosno, sustina je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po principu muški, a po temperamentu -- kolerični znaci. U... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Na žalost, ovo je kombinacija koja se preporučuje sa onim velikim "NE". Istovremeno, važi pravilo da se u astrološkim krugovima Vaša kombinacija svrstava na negativnu listu. Tu listu sačinjavaju one neskladne ili negativne veze. U svakom slučaju, treba... Opširnije »

Vodolija

U svakom slučaju, ovo je jedna veoma interesantna, neobična i pozitivna kombinacija. Upravo iz tih razloga Vasa kombinacija se u astrološkim krugovima preporučuje sa velikim simpatijama. Istovremeno se ova kombinacija svrstava na top listu onih najuspešnijih... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna neobična kombinacija koja već na prvi pogled daje utisak o dve veoma različite prirode koje ne obećavaju zajednički poslovni, prijateljski ili emotivni odnos. Međutim, upravo ovde važi pravilo da je prvi utisak varljiva kategorija i da stvara veliku... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam