Ribe (19.02 - 20.03)

Posao:
Dobro se snalazite ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.

Ljubav:
Romantične Ribice slobodne trenutke provode u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.

Zdravlje:
Smanjite stres.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Uporedni horoskop - Ovan » Blizanci

Nazad »
Blizanci

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija, a posebno je preporučljiva u varijanti Ovan muškarac i žena Blizanci. Naravno, može i obrnuta kombinacija, ali tada je reč o jednoj izuzetno lepršavoj i kratkotrajnoj ljubavnoj vezi.Ono što krasi Vaš ljubavni odnos je uzajamna potreba da zajednički život učinite prijatnim, zatim da uvek iznova uživate u nekim nesvakidašnjim i veselim iznenađenjima. Vas iznenađenja asociraju na radost, neobičan poklon i prijatnu zabavu. Važno je napomenuti da muški princip Ovna sa jedne strane podstiče strasti, a u ženi Blizancima pronalazi skoro neiscrpnu inspiraciju za potpuno ostvarenje ili dokazivanje hrabrosti.
 

Žena Blizanac inspiriše muškarca Ovna na beskrajnu duhovitost i zabavljački karakter, na ulogu u kojoj do izražaja dolazi njegov šarm i njegova osvajačka crta. Sa druge strane, žena Blizanci, iako voli da se prikazuje kao savremena i nezavisna, u svom partneru pronalazi upravo onaj oslonac koji joj nedostaje da bi u potpunosti izrazila svoje životne ambicije.Problemi koji mogu da opterećuju Vaš ljubavni odnos nastupaju u trenutku kada Ovan naprasno postaje ljubomoran, agresivan i osvetnički raspoložen. Žena Blizanci ume da se ogreši na takav način što lako zaboravlja na određena pravila i onda preteruje u nekim intrigantnim situacijama koje podsećaju na ljubavnu avanturu ili flert.

Pri tome, ona ume da kaže i ono sto ne misli ili da svojim izjavama i nekontrolisanim ponašanjem u potpunosti pomrači svest jednog Ovna.Naravno, nije teško zamisliti epilog koji proizilazi iz takvog ljubavnog okršaja. Svakako, poenta je u tome da je Ovan impulsivan, naprasit i beskrupulozan, a Blizanci su neobuzdani, lepršavi i slobodoumni. Ukoliko između Vas dvoje postoji ljubavna veza, nemojte zaboraviti da isto tako postoji odgovarajuća lekcija koju neprekidno treba ponavljati, a ona glasi: "Uvek i u svemu postoji određena granica, a naročito u zabavi". Pitanje glasi: da li su ljubavne igre, igre bez granica?

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Ovan

Ovan

Kada se sretnu dva Ovna, to predstavlja veliku eksploziju. Reč je o žestokom sukobu ili "velikom prasku". Sve će vam biti jasnije kada se uzme u obzir da su to dva, po svom kvalitetu kardinalna, po elementu vatrena, a po temperamentu -- kolerična znaka.Ono što je... Opširnije »

Bik

Kada se sretnu ova dva znaka, Ovan je taj koji preuzima inicijativu i to je osnovno pravilo koje treba da važi dok traje Vaša ljubavna priča. U svakom slučaju, kombinacija Ovan muškarac i žena Bik obećava mnogo više nego obrnuta kombinacija. Odnosno,... Opširnije »
Bik
Rak

Rak

Već prilikom prvog susreta biće Vam teško da shvatite po čemu ste slični, jer tako je mnogo osobina po kojima se razlikujete i razilazite. Zato, nije nikakvo čudo sto se u kombinaciji ova dva znaka sve završava već pri prvom susretu, ili na prvom... Opširnije »

Lav

U astrološkom opisu, ovo je sudar dva jaka znaka, odnosno zajednički imenitelji su im težnja ka dominaciji, pojačana sujeta, potreba za inicijativom i samoveličanjem. Znači, poenta je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po temperamentu kolerični, a po... Opširnije »
Lav
Devica

Devica

U astrološkom opisu, ovo su dva znaka kod kojih preovlađuju velike razlike i zbog toga nije nikakvo čudo sto jedno u drugo gledate veoma nepoverljivo ili sa neskrivenim podozrenjem. Ipak, ne treba zaboraviti da Ovan otvoreno izražava ono što misli i oseća, a Devica... Opširnije »

Vaga

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astrološkim krugovima preporučuje svim srcem. Znači, kada se sretnu temperamentni Ovan i lepršava Vaga, treba očekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.Naravno,... Opširnije »
Vaga
Škorpija

Škorpija

Svakako da vaša kombinacija predstavlja sudar dve jake prirode i zbog toga vaša veza trpi velike oscilacije ili ekstremne pozicije. Odnosno, poenta je u tome da vas povezuju dve zajedničke planete. Mars je planeta koja simbolizuje ogromnu energiju, snagu, žestinu, fizičku... Opširnije »

Strelac

Vaša kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode koje u svojoj osnovi imaju dosta slicnosti i zajednicke afinitete ili interesovanja. Odnosno, sustina je u tome da ste oboje po svom elementu vatreni, po principu muški, a po temperamentu -- kolerični znaci. U... Opširnije »
Strelac
Jarac

Jarac

Na žalost, ovo je kombinacija koja se preporučuje sa onim velikim "NE". Istovremeno, važi pravilo da se u astrološkim krugovima Vaša kombinacija svrstava na negativnu listu. Tu listu sačinjavaju one neskladne ili negativne veze. U svakom slučaju, treba... Opširnije »

Vodolija

U svakom slučaju, ovo je jedna veoma interesantna, neobična i pozitivna kombinacija. Upravo iz tih razloga Vasa kombinacija se u astrološkim krugovima preporučuje sa velikim simpatijama. Istovremeno se ova kombinacija svrstava na top listu onih najuspešnijih... Opširnije »
Vodolija
Ribe

Ribe

Ovo je jedna neobična kombinacija koja već na prvi pogled daje utisak o dve veoma različite prirode koje ne obećavaju zajednički poslovni, prijateljski ili emotivni odnos. Međutim, upravo ovde važi pravilo da je prvi utisak varljiva kategorija i da stvara veliku... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam