Lav (23.07 - 23.08)

Posao:
Trenutni položaj Meseca utiče na Vasu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.

Ljubav:
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« pre svega ono što Vam je drago da čujete.

Zdravlje:
Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Proricanje sa kartama

Nazad »

Sa običnim kartama igraju se mnoge igre, madjioničarima služe za brojne trikove.

Ali ako imate strpljenja i želje, one vam mogu i otkriti mnoge pojedinosti vezane za vašu sudbinu i budućnost i rešiti vaše eventualne dilema.Zato karte u ruke pa na gatanje!!

Proricanje sa kartama

Kartomantija, umetnost korišćenja igračkih karata za proricanje budućih događaja, praktikuje se od osamnaestog stoleća, mada ima nagoveštaja da su njeni koreni znatno stariji.

Većina okultista se služi svim tehnikama - od najjednostavnijih do najsloženijih - birajući metoda koji najviše odgovara datim okolnostima. Ipak, svi su počeli od onog najčešćeg pitanja u životu – hoće li se moja želja ispuniti?

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Karta želja i karta razočarenja

Karta želja i karta razočarenja

Najjednostavnija tehnika za dobijanja odgovora koristi kompletan špil, ali je samo dvema kartama – “devetki herc” i “Desetki pik” - dato proročko značenje. Prvu zovu – “Karta želje”, a drugu – “Karta... Opširnije »

Više sreće

Ovo je jednostavna metoda po kojoj jedan broj lica (do deset) može da se uveri ko će imati više sreće u sledećem mesecu i kolika je verovatnoća da će im želje biti ispunjene. I u ovom slučaju koristi se 32 karte. Ovog puta karte meša kartomant,... Opširnije »
Više sreće
Tri želje

Tri želje

Za ovaj metod koriste se 32 karte i stoga u špilu ostavite samo kečeve, kraljeve, kraljice, žandar, desetke devetke, osmice i sedmice. Zainteresovana osoba meša karte (32) dok razmišlja o svoje tri želje, mentalno ih smeštajuci po željenom redu. Zatim karte... Opširnije »

Šestostruko bacanje karata

Promešajte karte i presecite ih ili, ako nekom drugom gledate neka ih on preseče. Slieva na desno podelite tri reda po šest otvorenih karta (ukupno 18 karata), a preostali deo ostavite u stranu. Sada pogledajte tri reda karata vertikalno, drugim riečima, vidite ih kao... Opširnije »
Šestostruko bacanje karata
Sedmostruki ugao

Sedmostruki ugao

Ova tehnika otrkiva da li će zainteresovana osoba imati sreće u ljubavi u sledećem mesecu. Koriste se sve karte osim “dzokera”. Zainteresovana osoba meša karte i daje ih kartomantu koji ih preseca i ona deli u sedam redova u obliku trougla. Prvi red sastoji... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam