Ribe (19.02 - 20.03)

Posao:
Dobro se snalazite ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.

Ljubav:
Romantične Ribice slobodne trenutke provode u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.

Zdravlje:
Smanjite stres.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Majanski horoskop

Nazad »

Čitali su zvezde:

Nijedan narod u istoriji nije bio toliko zainteresovan za proticanje vremena kao Maje.

Oni su bile istinski robovi vremena, a njihova astrologija i horoskop bili su precizni kao i njihov kalendar!

Majanski horoskop

Ako je verovati istoričarima, kultura Maja dostigla je svoj vrhunac oko 900. godine.
Španci su nakon osvajanja Meksika oko 1521. godine, spalili sve pisane dokumente starih srednjeameričkih kultura i iskorenili sve one koji su ih mogli razumeti.
Od hiljade pisanih dokumenata sačuvana su samo tri. Kodeksi se nalaze u Madridu, Parizu i Drezdenu.
Iako do današnjega dana nisu u potpunosti odgonetnuti, proučavanje kulture Maja, otkriva nam fascinantne podatke.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Pop

Pop (01.01.-19.01.)

Ako ste rođeni u periodu između 1. januara i 19. januara, vama je sudbina bila naklonjena. Moć, bogatstvo i seksualnost su tri aspekta realnosti ovog majanskog horoskopskog znaka. KARAKTER: Ispunjava Vas tiha snaga, upornost, izdržljivost, ponekad i kapricioznost. Lucidni... Opširnije »

Sip (08.02.-26.02)

Ako ste rođeni u periodu između 8. februara i 26. februara, Vaš život biće dinamičan, sadržajan i pun preokreta. Osobe s kojim se budete družili veličaće Vaše moralne kvalitete… KARAKTER : Rođenim u ovom periodu zvezde su odredile... Opširnije »
Sip
Sotz

Sotz (27.02-17.03.)

Ako ste rođeni u periodu između 27. februara i 17. marta, Vaš život biće ispunjen romantičnim susretima. Jedan od takvih susreta mogao bi Vas odvesti u bračne vode i odrediti Vam budućnost... KARAKTER: Osobe rođene u ovom vremenskom periodu... Opširnije »

Sek (18.03-04.04.)

Ako ste rođeni u periodu između 18. marta i 4. aprila, Vaš život biće dinamičan i obeležen krajnostima. Ipak, kako budete starili, život će vam postajati smireniji i skladniji… KARAKTER: Osobe rođene u ovom vremenskom periodu pune su... Opširnije »
Sek
Xul

Xul (05.04-23.04)

Ako ste rođeni u periodu između 5. aprila i 23. aprila, Vas život biće ispunjen zanimljivim pustolovinama, a svoje zvezdane trenutke doživećete između 18 i 32. godine… KARAKTER: Čilost i bezbrižnost detinstva osoba rođenih u horoskopskom znaku... Opširnije »

Jaxkin (24.04.-12.05.)

Ako ste rođeni u periodu između 24. aprila i 12. maja, Vas život će biti miran i plodonosan. Koračanje malim koracima, odvešće Vas do životnih zadovoljstava i srećne starosti… KARAKTER: Tiho detinjstvo. Poslušnost i želja za neisticanjem.... Opširnije »
Jaxkin
Chen

Chen (01.06-20.06)

Ako ste rođeni u periodu između 1. juna i 20. juna, Vaš život će biti dinamičan i uzbudljiv. Mogli biste biti dobar sportista, novinar ili istraživač, ali i spretni govornik koji zna da povede masu… KARAKTER: Rođeni u horoskopskom znaku... Opširnije »

Yax (21.06.-09.07.)

Ako ste rođeni u periodu između 21. juna i 9. jula, Vaš život biće ispunjen zanimljivim sadržajima. Ipak, Vaša plemenitost i želja da pomažete, učiniće da će Vas svi voleti… KARAKTER: Osobe rođene u ovom znaku imaju dušu... Opširnije »
Yax
Sak

Sak (10.07.-29.07.)

Ako ste rođeni u periodu između 10. jula do 29. jula, Vaš život ce biti ispunjen harmonijom i toplinom, što ce Vam u sredini u kojoj budete živeli doneti nepomucen ugled… KARAKTER: Sanjalačka priroda osoba rođenih u horoskopskom znaku Sak,... Opširnije »

Keh (30.07.-18.08.)

Ako ste rođeni u periodu između 30. jula i 18. augusta, celi život ćete nastojati biti na vrhu i dominirati sredinom u kojoj budete živeli. To i nije uvek jednostavno… KARAKTER: Osobe rođene u horoskopskom znaku Ke'h obdareni su prirodnom... Opširnije »
Keh
Mak

Mak (19.08-06.09.)

Ako ste rođeni u periodu između 19. augusta i 6. septembra, Vaš život će biti ispunjen težnjama ka savršenstvu. Ipak, mnogi bi Vas mogli kritikovati zbog sitničavosti… KARAKTER: Prenaglašena individualnost i želja za savršenstvom... Opširnije »

Kankin (07.09.-25.09)

Ako ste rođeni u periodu između 7. septembra i 25. septembra, Vaš će život teći mirno u permanentnom usponu. Vaša temeljitost i kreativnost vodi ce Vas ka uspehu i mirnoj starosti... KARAKTER: U ovom se znaku rađaju se vrlo originalne... Opširnije »
Kankin
 
  Prva  
  Predhodna  
  1  
  2  
  Sledeća  
  Poslednja  
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam