Bik (21.04 - 20.05)

Posao:
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč.

Ljubav:
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola.Iskoristite je prijaće Vam.

Zdravlje:
Moguća glavobolja krajem dana, zato se okružite ljudima koji Vam znače.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 822
 
 

Koji je vaš srećni broj ? » Broj 6

Nazad »
Broj 6

Vi ste izrazito nežna osoba. Osećajni, puni razumevanja prema svima. Krhki ste kako psihički tako i duhovno. Lako vas je povrediti.

Umetnička ste duša, imate osećaj za lepo, a i sami ste izrazito lepi. Osvajate na prvi pogled a tek kada ljudi upoznaju vašu intimu…

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Broj 1

Broj 1

Osoba ste koja uvek ide korak ispred vremena. Početnik ste novih ideja. Često su velike vođe bile rođene u znaku ovog broja. Jednostavno posedujete moć uveravanja. Ambiciozni ste, možda i malo preterano, teško se odričete svojih ideja, pa se zna desiti... Opširnije »

Broj 2

Prava ste umetnička duša. Stvoreni za ljubav, za davanje i deljenje. Uvek više težite unutarnjem nego vanjskom. Ako nemate ljubavi osećate da nemate ništa. Ali retke su osobe rođene u ovom znaku koje nemaju ljubavi. Vaša unutrašnjost... Opširnije »
Broj 2
Broj 3

Broj 3

Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno posmatrate sebe i svet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini takođe dobrim prijateljem, nećete se nikome «ulizivati», ali ni biti preterano cinični. Imate pravu meru u svemu, to vam... Opširnije »

Broj 4

Snalažljivi ste i praktični. Niste skloni maštanju, ni zabušavanju. Osoba ste od poverenja, ono što obećate i ispunite. Previše ozbiljno shvatate život, nije baš da se znate zabavljati. Istu odgovornost očekujete od osoba koje vas okružuju... Opširnije »
Broj 4
Broj 5

Broj 5

Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala imati. Zabavni ste, inteligentni, živahni, ali ne previše, cenite ljubav, cenite prijatelje, optimistični ste… Ako se setite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na spisak  jer... Opširnije »

Broj 7

Vi ste izrazito misaona osoba. Ali ste i praktičar. Za vas bi se reklo da posedujete praktičnu inteligenciju. Pametni ste, ali znate svoju pamet iskoristiti za svoju dobrobit. Opširnije »
Broj 7
Broj 8

Broj 8

Sve kod vas ima praktičnu vrednost. Sve što radite, radite u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna, pa ne ulazite u veze bez razmišljanja o koristi koju vam mogu doneti. Takođe i vaši prijatelji su vam poslovni partneri, osobe od kojih biste mogli... Opširnije »

Broj 9

Ako nekome treba savet o postupcima, neka se obrati vama. Vi uvek znate što je ispravno, a što nije. Poštenje je vaša najveća vrlina i temelj na kojem gradite svoj život. Krasi vas još mnoštvo drugih pozitivnih osobina i vas je pravo bogatstvo... Opširnije »
Broj 9
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam