Škorpija (24.10 - 22.11)

Posao:
Trudite se da se istaknete na poslu ali što se više angažujete to vas više ogovraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli.

Ljubav:
Za slobodne ovo je dan kao stvoren za flert, za one koji su u vezi predstoji romantično veče.

Zdravlje:
Potrebno je više fizičke aktivnosti.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Kako preživeti raskid

Nazad »

Za Strelca je raskid preživljavate najdepresivnije životne faze, dok Vaga "preboljeva" ljubav uz pijanke do zore. Saznajte kakav je svaki horoskopski znak kada prekine vezu. Otkrićemo i savete za prijatelje koji treba da budu tu kada preživljavate životni krah.

Kako preživeti raskid
Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Ovan

Ovan (21.03 - 20.04)

Svesni ste da je prekid ljubavne veze najbolja opcija, ali osećate da vam je ponos povređen. Često vam govore da prestanete da vičete ili da se smirite iako vi mislite da ste savršeno smireni. Ali, ovo je jedini trenutak kad imate dozvolu svih da u potpunosti budete... Opširnije »

Bik (21.04 - 20.05)

Ne podnose baš najbolje raskide. Najbolja terapija je da se pravite da ste Ovan i da izbacite sve iz sebe. Savet prijateljima Bika: Budite puni ljubavi prema svom prijatelju ili prijateljici Biku sve dok ih depresija ne prođe. Njima je to velika trauma.   Opširnije »
Bik
Blizanac

Blizanac (21.05 - 21.06)

Vi volite kad su stvari "normalne", ali praviti se da se ništa nije dogodilo ne čini stvari normalnim. Možete da radite više poslova odjednom, reorganizujte albume sa slikama i izbacite fotografije bivšeg ili bivše. Savet prijateljima Blizanaca:... Opširnije »

Rak (22.06 - 22.07)

Najbolja terapija za ljutog Raka je pokazati bivšem ili bivšoj, ali i sebi da život ide dalje. Izlazite i družiti se s ljudima, tako ćete prigušiti ljutnju. Savet prijateljima Raka: Izvedite prijatelja na neko zabavno mesto gde može da se skroz opustite. Opširnije »
Rak
Lav

Lav (23.07 - 23.08)

Ponosni Lavovi treba da proslave raskid flašom finog vina i sa nekoliko prijatelja. Iako će Lav osećati ljutnju i bol, sve vezano za njihov pomak prema boljem raspoloženju treba prihvatiti. Savet prijateljima Lava: Znate koliko Lav voli komplimente? Ne... Opširnije »

Devica (24.08 - 23.09)

Device treba da naprave listu razloga zašto je bolje bez njega. A posle toga napravite popis deset stvari koje ćete moći sad kad ste slobodni. Savet prijateljima Devica: Ovde je ključna reč - logika. Pravite se kao da je prekid pozitivna stvar. Device se... Opširnije »
Devica
Vaga

Vaga (24.09 - 23.10)

Vage će u vezi nekoliko puta prekinuti jer o svemu temeljno razmišljaju, a kad promisle još jednom i kad se ta veza i završi zauvek Vaga će zahvaljujući konstantnoj analizi biti potpuno spremna. Prisilite prijatelje da slušaju o svemu što ste... Opširnije »

Škorpija (24.10 - 22.11)

Prestanite da se kažnjavate i žalite zbog svega što ste uradili. U vezi ste uradili najbolje što ste znali. Savet prijateljima Škorpija: Ne spominjite raskid. Ponašajte se kao da se ništa nije dogodilo. Opširnije »
Škorpija
Strelac

Strelac (23.11 - 21.12)

Blues je idealna reč i muzika za ono što Strelčevi proživljavaju posle ljubavnog borodoloma. Patnja, a potom i proces izlečenja doprineće tome kakvi ćete ljudi postati, ali ne dopustite da vas taj osećaj obuzme. Savet prijateljima Strelca: Budite... Opširnije »

Jarac (22.12 - 20.01)

Ljudima u znaku Jarca ne smeta da proživljavaju ovakve trenutke bez prijatelja, ali vole da su deo para. Savet prijateljima Jarca: Normalnost im je važnija od svega, pa se, kao i u slučaju Škorpija, ponašajte kao da se ništa nije dogodilo. Na pomen... Opširnije »
Jarac
Vodolija

Vodolija (21.01 - 18.02)

Kako biste stvorili "sigurno okruženje" u kome niko neće primetiti da ste se baš isplakali, pogledajte omiljeni tužni film, ali izbegavajte romantične drame. Savet prijateljima Vodolije: Bez obzira na to čija je odluka bio prekid, vašem... Opširnije »

Ribe (19.02 - 20.03)

Vaša sanjivost vam često stoji na putu intuiciji, ali pokušajte da zapamtiti da više od bilo kog drugog znaka vi duboko u sebi znate istinu. Radite sve što želite, a ne ono što mislite da treba. Oterajte nekoga, napišite pismo i bacite ga.... Opširnije »
Ribe
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam