Vodolija (21.01 - 18.02)

Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.

Ljubav:
Osećate novi nalet emocija radosti u prisustvu voljene osobe.

Zdravlje:
Zdravlje je relativno dobro.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 822
 
 

Gledanje u dlan

Nazad »

Hiromantija ili gledanje u dlan je sposobnost čitanja karaktera i budućnosti iz dlana jednog čoveka. Mnogi misle da je gledanje u dlan čarolija ili sujeverje.

Ali novi rezutati istraživanja pokazuju da stoji nešto više iza toga.

Gledanje u dlan

Naučnici koji su merili dužine prstiju od 720 osoba su pokazali da se individualno različite koncentracije hormona pokazuju u dužinama prstiju. Što više testosterona (muški hormon) se proizvodi u embrionu to je duži domali prst u poređenju sa kažiprstom.

Posebno jasna je ova povezanost kod žena koje imaju testosteron u krvi iako deset puta manje nego jedan muškarac. Jedna veća koncentracija testosterona kod njih dovodi do muških karakternih osobina. Prema jednoj studiji žene sa dužim kažiprstom znaju da se probiju, a i psihički su nadprosečno stabilne. Njihove komunikativne sposobnosti su nažalost manje razvijene.

Ako su im domali i kažiprst iste dužine onda su rečite i mogu se u slučaju konflikta diplomatski izvući iz afere.
I muškarci sa dugim domalim nisu posebno rečiti. Zato su sportski tipovi i raspolagaju visokom potencijom. Ako uzimamo u obzir da koncentracije hormona utiču na još mnogo osobina - od dominancije leve odnosno desne polovine mozga do zdravlja (migrena, depresije itd.) - onda je ono što jedan spretan gatar prepoznaje ne samo pogađanje
 

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Šta nam kazuju linije dlana

Šta nam kazuju linije dlana

 LEVA RUKA - govori nam o naslednim sposobnostima. Iz nje se može čitati šta će nam doneti budućnost.  DESNA RUKA - pokazuje šta smo do danas uradili od našeg života (sadašnjost i prošlost), isto tako šta još... Opširnije »

Šta nam kazuju oblici prstiju

PALAC ■ Dugačak - vođa, dominantna licnost. Osoba jasnog i trezvenog duha, koja odmereno i pravilno donosi odluke. ■ Vrlo dugačak - tiranska priroda, sve radi po svom. ■ Kratak - osoba podložna tuđem uticaju, srce upravlja glavom.... Opširnije »
Šta nam kazuju oblici prstiju
Dlan vam proriče buduće zanimanje

Dlan vam proriče buduće zanimanje

PISAC - Linija glave pravi blagi luk, koji govori o imaginaciji i koncentraciji. Takođe, kod nekih pisaca je karakteristično račvanje linije glave u tri kraka. Linija života se u širokom luku pruža oko Venerinog brega. Palac je čvrst, slabo savitljiv, što... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam