Bik (21.04 - 20.05)

Posao:
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč.

Ljubav:
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola.Iskoristite je prijaće Vam.

Zdravlje:
Moguća glavobolja krajem dana, zato se okružite ljudima koji Vam znače.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 741
 
 

Feng shui lekcije za večnu ljubav

Nazad »

Ništa ne košta da probate da li ova drevna kineska veština zaista pomaže da se ostvari harmonija u ljubavnom, ali i u seksualnom životu.

Pogledajte šta treba da unesete u vašu spavaću sobu, kao ljubav iz nje nikad ne bi izašla.

Feng shui lekcije za večnu ljubav

Angi Ma Vong, autorka bestselera "Feng šui – formule za ljubav" napravila je male feng šui priručnike za sreću u ljubavi.

Primenite ova jednostavna pravila.

- Nemojte da nosite stare burme koje ste nabavili na rasprodaji ili ste ih dobili od nepoznatih ljudi. Prstenje zadržava negativnu energiju prethodnih vlasnika koja može da se prenese na vas.

- Ako ste usamljeni i želite da pronađete partnera koji će vas voleti i razumeti, zavežite dve crvene ili ljubičaste trake oko kvake na vratima spavaće sobe.

- Da biste čitave godine uživali u ljubavi i bili ispunjeni pozitivnom energijom, stavite dve ruže u vazu u dnevnoj sobi ili trpezariji. One će doprineti procvatu vaših osećanja.- Nemojte da koristite radio-aparate koji imaju sat s crvenim brojevima, jer oni zrače nezdravom, negativnom energijom koja može da poremeti, ali i da uništi vaš ljubavni život.

- Da biste se konačno posvetili budućnosti, ne opterećujte se detinjstvom. Iz spavaće sobe sklonite igračke i plišane životinje, i ljubav će vam mnogo lakše ući u život.

- U spavaću sobu ne stavljajte elektronske uređaje poput kompjutera i faks-aparata jer će se njihova negativna energija preneti na vas i vašeg partnera, pa ćete se često svađati.

- Ne kupujte krevete koji imaju drvene ili metalne nožice, posebno ako su im vrhovi zašiljeni, jer će se rušilačka energija preneti s njih na one koji tu spavaju.

- Nikada nemojte da stavljate simbole ljubavi i ljubavnih veza u kupatilo, zato što se u njemu skuplja rušilačka energija ljudskih izlučevina. To dovodi do svađa, a često i do prekida veze.

- Ako želite da proširite porodicu, okačite slike sedam beba ili sedmoro dece u metalnim ramovima i rasporedite ih po čitavom stanu. Energija ovih fotografija će vam pomoći da postanete roditelji.

- Pred spavanje upotrebljavajte mirišljave sapune, pudere i mirise koji čine da se osećate senzualno. Vaša energija uzbudiće vašeg partnera, pa će i seksualni život biti mnogo uzbudljiviji.

- Da bi vaš ljubavni ali i seksualni život bio bogatiji i intenzivniji, svake večeri, sedam dana zaredom, palite sveće s mirisom narandže, koje će sigurno rasplamsati strasti.

- Ako nemate partnera, a želite da pronađete osobu s kojom ćete deliti i dobro i zlo, onda na zid spavaće sobe stavite sliku para golubova. Njihova energija privući će čestitog muškarca.

- Da bi vaša ljubav što duže trajala, pored slike vašeg partnera stavite srce načinjeno od ružičastog kvarca. Na ovaj način podstaći ćete večnu vladavinu energije ljubavi.

- Ukoliko je vaša seksualna energija na niskom nivou ili ako gubite interesovanje za seks, onda u severni deo doma dodajte više plave boje koja će vam vratiti izgubljenu želju.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam