Lav (23.07 - 23.08)

Posao:
Trenutni položaj Meseca utiče na Vasu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.

Ljubav:
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« pre svega ono što Vam je drago da čujete.

Zdravlje:
Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 822
 
 

Feng shui lekcije za večnu ljubav

Nazad »

Ništa ne košta da probate da li ova drevna kineska veština zaista pomaže da se ostvari harmonija u ljubavnom, ali i u seksualnom životu.

Pogledajte šta treba da unesete u vašu spavaću sobu, kao ljubav iz nje nikad ne bi izašla.

Feng shui lekcije za večnu ljubav

Angi Ma Vong, autorka bestselera "Feng šui – formule za ljubav" napravila je male feng šui priručnike za sreću u ljubavi.

Primenite ova jednostavna pravila.

- Nemojte da nosite stare burme koje ste nabavili na rasprodaji ili ste ih dobili od nepoznatih ljudi. Prstenje zadržava negativnu energiju prethodnih vlasnika koja može da se prenese na vas.

- Ako ste usamljeni i želite da pronađete partnera koji će vas voleti i razumeti, zavežite dve crvene ili ljubičaste trake oko kvake na vratima spavaće sobe.

- Da biste čitave godine uživali u ljubavi i bili ispunjeni pozitivnom energijom, stavite dve ruže u vazu u dnevnoj sobi ili trpezariji. One će doprineti procvatu vaših osećanja.- Nemojte da koristite radio-aparate koji imaju sat s crvenim brojevima, jer oni zrače nezdravom, negativnom energijom koja može da poremeti, ali i da uništi vaš ljubavni život.

- Da biste se konačno posvetili budućnosti, ne opterećujte se detinjstvom. Iz spavaće sobe sklonite igračke i plišane životinje, i ljubav će vam mnogo lakše ući u život.

- U spavaću sobu ne stavljajte elektronske uređaje poput kompjutera i faks-aparata jer će se njihova negativna energija preneti na vas i vašeg partnera, pa ćete se često svađati.

- Ne kupujte krevete koji imaju drvene ili metalne nožice, posebno ako su im vrhovi zašiljeni, jer će se rušilačka energija preneti s njih na one koji tu spavaju.

- Nikada nemojte da stavljate simbole ljubavi i ljubavnih veza u kupatilo, zato što se u njemu skuplja rušilačka energija ljudskih izlučevina. To dovodi do svađa, a često i do prekida veze.

- Ako želite da proširite porodicu, okačite slike sedam beba ili sedmoro dece u metalnim ramovima i rasporedite ih po čitavom stanu. Energija ovih fotografija će vam pomoći da postanete roditelji.

- Pred spavanje upotrebljavajte mirišljave sapune, pudere i mirise koji čine da se osećate senzualno. Vaša energija uzbudiće vašeg partnera, pa će i seksualni život biti mnogo uzbudljiviji.

- Da bi vaš ljubavni ali i seksualni život bio bogatiji i intenzivniji, svake večeri, sedam dana zaredom, palite sveće s mirisom narandže, koje će sigurno rasplamsati strasti.

- Ako nemate partnera, a želite da pronađete osobu s kojom ćete deliti i dobro i zlo, onda na zid spavaće sobe stavite sliku para golubova. Njihova energija privući će čestitog muškarca.

- Da bi vaša ljubav što duže trajala, pored slike vašeg partnera stavite srce načinjeno od ružičastog kvarca. Na ovaj način podstaći ćete večnu vladavinu energije ljubavi.

- Ukoliko je vaša seksualna energija na niskom nivou ili ako gubite interesovanje za seks, onda u severni deo doma dodajte više plave boje koja će vam vratiti izgubljenu želju.

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam