Rak (22.06 - 22.07)

Posao:
Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rešenje. Imate dobre ideje i stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese. Sposobnost dobrog prilagodjavanja na različite uslove, je nužna za poslovni uspeh.

Ljubav:
Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Egipatski horoskop » Amon Ra

Nazad »
Amon Ra

Egipatski horoskop: AMON_RA
Buditelj savesti
Ovaj horoskopski znak velikog egipatskog boga Amon-Ra odnosi se na osobe koje su rodjene izmedju 8. do 21. januara i od 1. do 11. febrara

VEROVANJA: Bog Sunca Amon-Ra (Svevišnji) je vrhovni bog egipatske mitologije. Simbolizira ga orao. Ra se u egipatskoj mitologiji spominje na mnogo mesta, a veruje se da je rođen iz uzburkane vode Nuna, prvobitnog okena. Poznat je i po svome večnom putovanju u nebeskoj lađi. To je ciklično putovanje zbog koga se smenjuju dan i noć.

PRIRODA: U egipatskoj tradiciji vaša je funkcija da budite savest. Blagosloveni ste zato što glavni bog Egipta vlada vašom sudbinom! Model svemoći i veličine oslobađa vas svake prisile zbunjujućom lakoćom. Ništa vam ne može odoleti, u vašem prisustvu sve što je grubo, postaje nežno. Vi ste solarno biće i sjajite sa hiljadu svetiljki. Vaša blagonaklonost je bezmerna.
Za samog sebe predstavljate kolektivnu i kosmičku savest. Niko ne ostaje ravnodušan u vašem prisustvu, a vaši govori koji su uvek veoma mudri, često imaju proročanski karakter. Ipak, mnogi ne razumeju vašu tananost. Kako nikad ne posustajete, vi iznova krećete nadajući se da ćete sledeći put biti shvaćeni. Vaša plemenitost svima donosi sreću, izaziva čak i uzbudjenje zato što ne očekujete ništa za uzvrat. Veličina vaše duše svakog impresionira.
U kontaktu s vama ljudi otkrivaju u sebi talente za koje nisu znali da postoje. Umete da otkrijete bogatsvo koje svako nosi duboko u sebi, a da toga nije bio svestan. Iz tog razloga, vaše prisustvo je istovremeno cenjeno i opasno jer pred vama lagati, jer pred vama sve maske padaju, a prava lica se pojavljuju... što se, dakako, mnogima ne dopada.
Biti rođen pod zaštitom boga Amon-Ra, istovremeno je počast i izazov. Morate da dokazujete više od drugih budnost i vaš moralni kod. Kako je vaš pogled univerzalan, sve doživljavate pretjerenao, jer se temeljito unosite u sve. Buktinje strasti boga Ra plamte u vama i zato obasjavate svetlošću sve oko sebe. Srećni li su oni koji se nađu zajedno sa vama na vašem nezaboravnom putu!

LJUBAV: Vase emocije su delikatne, odmerene, pune pažnje i ljubaznosti. Retko kad vam se dešava da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanure su same po sebi isključene.
Volite romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre da biste se osećali
sasvim ispunjeni. Sigurno je da nećete imati problema da nađete osobu svog života, jer ste vi osoba koja je idealna za život udvoje.
Vrlo ste osjetljivi na komplimente, rado ih primate i dugo ih pamtite.
Romantična atmosfera na početku veze je neophodna. Ne možete da zamislite osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Kasnije umete potpuno da se predate, mada nikada ne gubite prisebnost.
Uvek ste okruženi osobama suprotnog pola, pa možete sebi da dozvolite i da budete izbirljivi. Ipak, tu za vas i leži glavna opasnost. Ponekad niste
sigurni da ste napravili pravi izbor, i skloni ste preteranom kolebanju.
Ne osvrćite se previše u prošlost, zahvaljujući nepresušnom šarmu vaša
budućnost je svetla.

Blagotvorna boja za žene: narandžasta
Blagotovrna boja za muškarce: žuta
Dopunski znakovi: Nil i Horus

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
 
 
Pogledajte još
Sekment

Sekment

Egipatski horoskop: SEKMENT Alhemijska pravda Ovaj horoskopski znak egipatske boginje Sekment odnosi se na osobe rođene od 29. jula do 11. augusta i od 30. oktobra do 7. novembra VEROVANJA: Sekment označava snagu, moć, razornu silu… Žena je jednog od... Opširnije »

Seth

Egipatski horoskop: SETH Apsolutni putnik Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene 28. maja i 15. juna i od 28. septembra do 2. oktobra VEROVANJA: U egipatskoj mitologiji Seth je jedan od najstarijih bogova. On je je ispočetka predstavljao božanstvo pustinje,... Opširnije »
Seth
Nil

Nil

NIL Reka smirenosti Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe rođene od 1. do 7. januara, od 16. do 28. juna/, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra VEROVANJA: Egipatski astrolozi kažu da je Nil rijeka harmonije i smirenosti, gospodar blagorodne prirode, obnoviteljica... Opširnije »

Anubis

Egipatski hotoskop: ANUBIS Mnoga lica meseca Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene između 9. i 27. maja, te ozmeđu 29 juna i 13. jula VEROVANJA: Zbog toga što je pomogao Izidi da balzamira Ozirisa, drevni Egipćani su Anubisa smatrali bogom... Opširnije »
Anubis
Horus

Horus

Egipatski horoskop: HORUS Mudrost i moć Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Horusa odnosi se na osobe rođene od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. augusta VEROVANJA: Predanja kažu da je Horus bio dobri bog neba i Donjeg Egipta. On je pokrenuo borbe za ujedinjenje Egipta i... Opširnije »

Oziris

Egipatski horoskop: OZIRIS Prenošenje znanja Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Ozirisa odnosi se na osobe rođene od 1. do 10. marta i od 27. novembra do 18. decembra/ VEROVANJA: Oziris je, kažu egipatska predanja, bio bog prirode, poplava Nila i bog podzemlja. Vladao je... Opširnije »
Oziris
Geb

Geb

Egipatski horoskop: GEB Snaga reči i pisanja Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Geba odnosi se na osobe koje su rodjene izmedju 12. i 28. februara i od 20. do 31. augusta VEROVANJA: Egipćani su verovali da je Geb, bog zemlje, bio sin Šua, boga svetla i Tefnut,... Opširnije »

Izida

Egipatski horoskop: IZIDA Apsolutna plemenitost Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe rodjene od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra VEROVANJA: Kćerka boga zemlje Geba i Nute, boginje neba. Egipćani su je poštovali kao boginju-majka i... Opširnije »
Izida
Mut

Mut

Egipatski horoskop: MUT Enigma u telu Ovaj horoskopski znak moćne egipatske boginje Mut odnosi se na osobe rođene između 22. i 31. januara i od 8. do 22 septembra VEROVANJA: Mut, što znači ‘majka’ bila je drevna egipatska boginja-majka, čije... Opširnije »

Thoth

Egipatski horoskop: THOTH Čarobnjak u senci Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene između 1. i 19. aprila i od 8. do 17. novembra VEROVANJA: Drevni Egipćani su ga smatrali bogom meseca, mudrosti, znanja, astronomije, geometrije, matematike i... Opširnije »
Thoth
Bastet

Bastet

Egipatski horoskop: BASTET Glasnik tajanstvenosti Ovaj horoskopski znak egipatske boginje Bastet odnosi se na osobe rođene od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra i od 3. do 17 oktobra VEROVANJA: Bastet je egipatska boginja zaštite, kuće i sunčeve svetlosti i... Opširnije »
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam