Ribe (19.02 - 20.03)

Posao:
Dobro se snalazite ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.

Ljubav:
Romantične Ribice slobodne trenutke provode u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.

Zdravlje:
Smanjite stres.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Egipatski horoskop

Nazad »

Egipatski horoskop jedan je od najstarijih, a njime su se služili i faraoni da bi lakše upravljali velikom zemljom
i olakšali položaj svom narodu. I tada, kao i danas, korišćen je za ublažavanje ljubavnih patnji.

Egipatski horoskop

Egipatski horoskop podeljen je na dvanaest znakova, a svakim znakom gospodari jedan bog.

Na osnovi datuma rođenja lako ćete otkriti koje vas božanstvo štiti i šta vam savetuje za bolji ljubavni život.
 
SEKMENT –od 29. jula do 11. augusta i od 30. oktobra do 7. novembra
 

SETH-od 28. maja i 15. juna i od 28. septembra do 2. oktobra

NIL-od16. do 28. juna/, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra
 

ANUBIS- od 9. i 27. maja, I od 29 juna i 13. jula

HORUS
- od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. augusta

OZIRIS-
od 1. do 10. marta i od 27. novembra do 18. decembra/
 
GEB-od12. i 28. februara i od 20. do 31. augusta
 
AMON_RA –od 8. do 21. januara i od 1. do 11. febrara
 
IZIDA-od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra  MUT-od 22. i 31. januara i od 8. do 22 septembra

THOTH –od 1. i 19. aprila i od 8. do 17. novembra 

BASTET
-od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra i od 3. do 17 oktobra

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Sekment

Sekment

Egipatski horoskop: SEKMENT Alhemijska pravda Ovaj horoskopski znak egipatske boginje Sekment odnosi se na osobe rođene od 29. jula do 11. augusta i od 30. oktobra do 7. novembra VEROVANJA: Sekment označava snagu, moć, razornu silu… Žena je jednog od... Opširnije »

Seth

Egipatski horoskop: SETH Apsolutni putnik Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene 28. maja i 15. juna i od 28. septembra do 2. oktobra VEROVANJA: U egipatskoj mitologiji Seth je jedan od najstarijih bogova. On je je ispočetka predstavljao božanstvo pustinje,... Opširnije »
Seth
Nil

Nil

NIL Reka smirenosti Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe rođene od 1. do 7. januara, od 16. do 28. juna/, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra VEROVANJA: Egipatski astrolozi kažu da je Nil rijeka harmonije i smirenosti, gospodar blagorodne prirode, obnoviteljica... Opširnije »

Anubis

Egipatski hotoskop: ANUBIS Mnoga lica meseca Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene između 9. i 27. maja, te ozmeđu 29 juna i 13. jula VEROVANJA: Zbog toga što je pomogao Izidi da balzamira Ozirisa, drevni Egipćani su Anubisa smatrali bogom... Opširnije »
Anubis
Horus

Horus

Egipatski horoskop: HORUS Mudrost i moć Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Horusa odnosi se na osobe rođene od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. augusta VEROVANJA: Predanja kažu da je Horus bio dobri bog neba i Donjeg Egipta. On je pokrenuo borbe za ujedinjenje Egipta i... Opširnije »

Oziris

Egipatski horoskop: OZIRIS Prenošenje znanja Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Ozirisa odnosi se na osobe rođene od 1. do 10. marta i od 27. novembra do 18. decembra/ VEROVANJA: Oziris je, kažu egipatska predanja, bio bog prirode, poplava Nila i bog podzemlja. Vladao je... Opširnije »
Oziris
Geb

Geb

Egipatski horoskop: GEB Snaga reči i pisanja Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Geba odnosi se na osobe koje su rodjene izmedju 12. i 28. februara i od 20. do 31. augusta VEROVANJA: Egipćani su verovali da je Geb, bog zemlje, bio sin Šua, boga svetla i Tefnut,... Opširnije »

Amon Ra

Egipatski horoskop: AMON_RA Buditelj savesti Ovaj horoskopski znak velikog egipatskog boga Amon-Ra odnosi se na osobe koje su rodjene izmedju 8. do 21. januara i od 1. do 11. febrara VEROVANJA: Bog Sunca Amon-Ra (Svevišnji) je vrhovni bog egipatske mitologije. Simbolizira ga... Opširnije »
Amon Ra
Izida

Izida

Egipatski horoskop: IZIDA Apsolutna plemenitost Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe rodjene od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra VEROVANJA: Kćerka boga zemlje Geba i Nute, boginje neba. Egipćani su je poštovali kao boginju-majka i... Opširnije »

Mut

Egipatski horoskop: MUT Enigma u telu Ovaj horoskopski znak moćne egipatske boginje Mut odnosi se na osobe rođene između 22. i 31. januara i od 8. do 22 septembra VEROVANJA: Mut, što znači ‘majka’ bila je drevna egipatska boginja-majka, čije... Opširnije »
Mut
Thoth

Thoth

Egipatski horoskop: THOTH Čarobnjak u senci Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene između 1. i 19. aprila i od 8. do 17. novembra VEROVANJA: Drevni Egipćani su ga smatrali bogom meseca, mudrosti, znanja, astronomije, geometrije, matematike i... Opširnije »

Bastet

Egipatski horoskop: BASTET Glasnik tajanstvenosti Ovaj horoskopski znak egipatske boginje Bastet odnosi se na osobe rođene od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra i od 3. do 17 oktobra VEROVANJA: Bastet je egipatska boginja zaštite, kuće i sunčeve svetlosti i... Opširnije »
Bastet
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam