Bik (21.04 - 20.05)

Posao:
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč.

Ljubav:
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola.Iskoristite je prijaće Vam.

Zdravlje:
Moguća glavobolja krajem dana, zato se okružite ljudima koji Vam znače.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 811
 
 

Egipatski horoskop

Nazad »

Egipatski horoskop jedan je od najstarijih, a njime su se služili i faraoni da bi lakše upravljali velikom zemljom
i olakšali položaj svom narodu. I tada, kao i danas, korišćen je za ublažavanje ljubavnih patnji.

Egipatski horoskop

Egipatski horoskop podeljen je na dvanaest znakova, a svakim znakom gospodari jedan bog.

Na osnovi datuma rođenja lako ćete otkriti koje vas božanstvo štiti i šta vam savetuje za bolji ljubavni život.
 
SEKMENT –od 29. jula do 11. augusta i od 30. oktobra do 7. novembra
 

SETH-od 28. maja i 15. juna i od 28. septembra do 2. oktobra

NIL-od16. do 28. juna/, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra
 

ANUBIS- od 9. i 27. maja, I od 29 juna i 13. jula

HORUS
- od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. augusta

OZIRIS-
od 1. do 10. marta i od 27. novembra do 18. decembra/
 
GEB-od12. i 28. februara i od 20. do 31. augusta
 
AMON_RA –od 8. do 21. januara i od 1. do 11. febrara
 
IZIDA-od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra  MUT-od 22. i 31. januara i od 8. do 22 septembra

THOTH –od 1. i 19. aprila i od 8. do 17. novembra 

BASTET
-od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra i od 3. do 17 oktobra

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Sekment

Sekment

Egipatski horoskop: SEKMENT Alhemijska pravda Ovaj horoskopski znak egipatske boginje Sekment odnosi se na osobe rođene od 29. jula do 11. augusta i od 30. oktobra do 7. novembra VEROVANJA: Sekment označava snagu, moć, razornu silu… Žena je jednog od... Opširnije »

Seth

Egipatski horoskop: SETH Apsolutni putnik Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene 28. maja i 15. juna i od 28. septembra do 2. oktobra VEROVANJA: U egipatskoj mitologiji Seth je jedan od najstarijih bogova. On je je ispočetka predstavljao božanstvo pustinje,... Opširnije »
Seth
Nil

Nil

NIL Reka smirenosti Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe rođene od 1. do 7. januara, od 16. do 28. juna/, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra VEROVANJA: Egipatski astrolozi kažu da je Nil rijeka harmonije i smirenosti, gospodar blagorodne prirode, obnoviteljica... Opširnije »

Anubis

Egipatski hotoskop: ANUBIS Mnoga lica meseca Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene između 9. i 27. maja, te ozmeđu 29 juna i 13. jula VEROVANJA: Zbog toga što je pomogao Izidi da balzamira Ozirisa, drevni Egipćani su Anubisa smatrali bogom... Opširnije »
Anubis
Horus

Horus

Egipatski horoskop: HORUS Mudrost i moć Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Horusa odnosi se na osobe rođene od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. augusta VEROVANJA: Predanja kažu da je Horus bio dobri bog neba i Donjeg Egipta. On je pokrenuo borbe za ujedinjenje Egipta i... Opširnije »

Oziris

Egipatski horoskop: OZIRIS Prenošenje znanja Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Ozirisa odnosi se na osobe rođene od 1. do 10. marta i od 27. novembra do 18. decembra/ VEROVANJA: Oziris je, kažu egipatska predanja, bio bog prirode, poplava Nila i bog podzemlja. Vladao je... Opširnije »
Oziris
Geb

Geb

Egipatski horoskop: GEB Snaga reči i pisanja Ovaj horoskopski znak egipatskog boga Geba odnosi se na osobe koje su rodjene izmedju 12. i 28. februara i od 20. do 31. augusta VEROVANJA: Egipćani su verovali da je Geb, bog zemlje, bio sin Šua, boga svetla i Tefnut,... Opširnije »

Amon Ra

Egipatski horoskop: AMON_RA Buditelj savesti Ovaj horoskopski znak velikog egipatskog boga Amon-Ra odnosi se na osobe koje su rodjene izmedju 8. do 21. januara i od 1. do 11. febrara VEROVANJA: Bog Sunca Amon-Ra (Svevišnji) je vrhovni bog egipatske mitologije. Simbolizira ga... Opširnije »
Amon Ra
Izida

Izida

Egipatski horoskop: IZIDA Apsolutna plemenitost Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe rodjene od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra VEROVANJA: Kćerka boga zemlje Geba i Nute, boginje neba. Egipćani su je poštovali kao boginju-majka i... Opširnije »

Mut

Egipatski horoskop: MUT Enigma u telu Ovaj horoskopski znak moćne egipatske boginje Mut odnosi se na osobe rođene između 22. i 31. januara i od 8. do 22 septembra VEROVANJA: Mut, što znači ‘majka’ bila je drevna egipatska boginja-majka, čije... Opširnije »
Mut
Thoth

Thoth

Egipatski horoskop: THOTH Čarobnjak u senci Ovaj horoskopski znak odnosi se na osobe koje su rođene između 1. i 19. aprila i od 8. do 17. novembra VEROVANJA: Drevni Egipćani su ga smatrali bogom meseca, mudrosti, znanja, astronomije, geometrije, matematike i... Opširnije »

Bastet

Egipatski horoskop: BASTET Glasnik tajanstvenosti Ovaj horoskopski znak egipatske boginje Bastet odnosi se na osobe rođene od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra i od 3. do 17 oktobra VEROVANJA: Bastet je egipatska boginja zaštite, kuće i sunčeve svetlosti i... Opširnije »
Bastet
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam