Škorpija (24.10 - 22.11)

Posao:
Trudite se da se istaknete na poslu ali što se više angažujete to vas više ogovraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli.

Ljubav:
Za slobodne ovo je dan kao stvoren za flert, za one koji su u vezi predstoji romantično veče.

Zdravlje:
Potrebno je više fizičke aktivnosti.

 
Portal savremenog balkanca
 
 
 

Anketa

Kojeg ste pola?

Ukupno glasova: 827
 
 

Anti horoskop

Nazad »

Astrologija nije samo ozbiljna nauka, već može i kroz šaljivo zabavni karakter da prikaže osobine horoskopskih znakova.


Ko je bahati gad, arogantan i večiti podcenjivač, a ko ko opsesivno- kompulzivni neurotik?

Anti horoskop

U ovom ćete horoskopu saznati kakvi ste zaista I videti sebe u drugoj strani horoskopa .

Podsećamo da je ovo urađeno na šaljiv način kako bismo se svi zabavili

Pošalji na mail
X
Unesite kod sa slike
Ovan

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovan - bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male sise. Opširnije »

Bik (21.04 - 20.05)

Bik - samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista. Opširnije »
Bik
Blizanci

Blizanci (21.05 - 21.06)

Blizanci - glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac. Opširnije »

Rak (22.06 - 22.07)

Rak - posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet Opširnije »
Rak
Lav

Lav (23.07 - 23.08)

Lav - arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge). Opširnije »

Devica (24.08 - 23.09)

Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Opširnije »
Devica
Vaga

Vaga (24.09 - 23.10)

Vaga - narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta Opširnije »

Škorpija (24.10 - 22.11)

Škorpija - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povući jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno sudelujući u sado-mazo orgijama. Opširnije »
Škorpija
Strelac

Strelac (23.11 - 21.12)

Strelac - raspikuća i kockar, uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživeti mrtve sasvim moguće - naravno - samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge. Opširnije »

Jarac (22.12 - 20.01)

Jarac - pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč "oprostiti" ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za društveni status. Opširnije »
Jarac
Vodolija

Vodolija (21.01 - 18.02)

Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih, verovatno ne iznenađuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije Opširnije »

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe - samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u... Opširnije »
Ribe
 
 

Prijava za korisnike

 
 
Unesite pojam